Фурнитех ДООЕЛ нуди големопродажба и малопродажба на материјали за мебел како и секаков вид на услуги и машински обработки на истите, спрема потребите на нашите клиенти.

Контакт

furniteh@outlook.com

Работно време

Понеделник - Петок: 8:00 - 16:00
Сабота: 8:00 - 16:00
Недела: затворено

Фурнитех ДООЕЛ Прилеп

Контакт: +389 70 250 984

Фурнитех ДООЕЛ Битола

Контакт: +389 70 250 954

Фурнитех ДООЕЛ Велес

Контакт: +389 70 250 965

COPYRIGHT © 2023 FURNITEH DOOEL