Продажно-производниот центар на Фурнитех во Прилеп, со локација на улица Александар Македонски бб, се простира на покриени магацински и машински простори од 2000 м2 и располага со повеќе автоматски машини за кроење, кантирање, цнц машина, криволинсиска кантирка и друго. Нашиот лагер на иверки, медијапани, кујнски плотни, вратни крила и други материјали представени се на каталогот од оваа web страна, како и одличниот квалитет на изработка, потоа флексибилните и брзи рокови, големиот број на услуги, посветеноста на барањата и потребите на клиентите, се предностите кои ги имаат нашите партнери и клиенти. Стабилните и долгорочни партнерства се нашата определба. Нашата програма покрива многу брендови и најразлични типови, дезени и димензии на материјали.

Продажно-производниот центар на Фурнитех во Битола располага со автоматски машини за кроење и кантирање, со голем асортиман на материјали како иверка, медијапани од секаков тип и дебелини, кујнски плотни и друго. Преку овој центар со локација на улица 11та Македонска дивизија број 29, на купувачите достапни им се сите материјали и услуги кои ги нуди Фурнитех во Прилеп како CNC, криволиниско кантирање и друго.