25

Showing all 30 results

 • Баварска бука

  0381

  Иверки
 • Орев

  0729

  Иверки
 • Сива

  112

  Иверка Оплеменета
 • Светло венге

  854 Krono

  Иверка Оплеменета
 • Даб од Ферара

  8921

  Иверки
 • Бука К-1

  A 303

  Иверка Оплеменета
 • Крем

  D 102

  Иверка Оплеменета
 • Црна кастамону

  D 107

  Иверка Оплеменета
 • Металик

  D 116

  Иверка Оплеменета
 • Медијапан двостран бел

  Dvostran MDF

  Медијапани со меламинска фолија
 • Медијапан едностран бел

  Ednostran MDF

  Медијапани со меламинска фолија
 • Бел даб

  K001

  Иверки
 • Златен даб

  K003

  Иверки
 • Тутунски даб

  K004

  Иверки
 • Венге (Милано даб)

  OPL 521

  Иверка Оплеменета
 • Темен орев Болоња

  OPL 6738

  Иверка Оплеменета
 • Африканско темно дрво мат

  OPL 8323

  Иверка Оплеменета
 • Бука ангола микролајн

  OPL 8324

  Иверка Оплеменета
 • Даб Сализбуру

  OPL 8500

  Иверка Оплеменета
 • Темно зебрано (zebrano nunance)

   

  OPL 8656

  Иверка Оплеменета
 • Суровинска иверка

  Surovinska iverka

  Медијапан Суров
 • Бела

  VT 068

  Иверка Оплеменета
 • Крем

  VT 144

  Иверка Оплеменета
 • Атлантис кордоба

  VT 293

  Иверка Оплеменета
 • Мусон хуш

  VT 359

  Иверка Оплеменета
 • Сонома мат

  VT 408

  Иверка Оплеменета
 • Атлантик чам

  VT 657

  Иверка Оплеменета
 • Бука К-2

  А 304

  Иверка Оплеменета
 • Акација Маратеа

  А 809

  Иверка Оплеменета
 • Суровински медијапан

  Суровински медијапан

  Медијапан Суров