А 319

Боја

Јасен

Дебелина

, ,
Dimensions 2800 × 2070 cm
АБС траки

22/04, 22/08, 22/1, 22/2, 28/04, 28/2

Декор

Дрво дезени

Слични продукти

Shopping Cart