A 354

Боја

Босфор

Дебелина

,
Dimensions 3660 × 1830 cm
АБС траки

22/04, 22/08, 22/1, 22/2, 28/04, 28/2

Декор

Дрво дезени

Слични продукти

Shopping Cart