A 395

Кордоба сјај (cordoba gloss)

Кордоба сјај (cordoba gloss)

[accordion closed=”true”]
[accordion_item title=”Површина”]

[/accordion_item]
[/accordion]

Dimensions 2800 × 2070 mm
АБС траки

22/04, 22/1

Декор

Дрво дезен