Користење на филтерот

Послужете се со филтерот побргу да ја најдете иверката која Вам најмногу ви одговара. Најпрво одберете го видот на плоча, па групата на производители, дебелина, а потоа и потребната декорација. Стиснете „ Барај “ и разгледајте го изборот.