VT 408

Сонома мат

Сонома мат

[accordion closed=”true”]
[accordion_item title=”Површина”]

 

[/accordion_item]
[/accordion]

Dimensions 2800 × 2100 mm
АБС траки

22/04, 22/08, 22/1, 22/2, 28/04, 28/2

Декор

Дрво дезени